skip to Main Content

Jongens tegen de meisjes

Het is de tijd van gelijkwaardigheid, maar bij Jongens tegen de Meisjes is een gelijkspel onmogelijk. In deze gezellige spelshow komt toch echt naar voren wie er beter zijn. Start!

Zowel de dames als de heren worden vergezeld van een enthousiaste entertainer. Deze spelleiders zwepen de teams op om hun uiterste best te doen. Samen met je collega’s, vrienden of familie gaan jullie de strijd aan tegen de andere sekse. De groep wordt dus opgedeeld in twee teams, de verhouding hoeft absoluut niet ‘precies’ te zijn.

Vermakelijke spelrondes

We vuren verschillende inschattingsvragen op jullie af. Hoeveel procent van de ‘ladies’ en de ‘boys’ vindt dit of dat? Ook is er een fotodilemma, de ronde waarbij de geslachten steeds moeten kiezen. Andere vermakelijke spelrondes zijn het Letterpakkenspel (samen een woord maken), Wie ben ik? (raden wie de bekende persoon is, door middel van gesloten vragen) en Op het matje (in tweetallen het lichaam in creatieve bochten wringen).

Lijnrecht tegenover elkaar

Tussendoor spelen we Mannen of Vrouwen: wie kunnen beter horen of inparkeren en wie zijn er eerder zat van het huwelijk? Uiteindelijk leiden alle wegen naar het grote finalespel. De Jongens en de Meisjes staan ditmaal lijnrecht tegenover elkaar en schakelen de ander 1 voor 1 uit. Raad wat er in de top 5 staat van (bijvoorbeeld) afknappers tijdens een eerste date. Ga dit onvergetelijke avontuur aan en kom achter de gekste weetjes. Misschien dat jullie elkaar zelfs leren te begrijpen.

Teamwinst

Sinds de oertijd is de rolverdeling tussen man en vrouw vaak gehusseld. Het heeft heel wat eeuwen geduurd voordat het gelijkheidsbeginsel doorbrak. Vrouw en man zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig met gelijke rechten en een gelijke behandeling. Ook bij Olivier Events krijgen beide geslachten gelijke kansen op de teamwinst, maar welk team benut die kansen het best? En bepaalt zo alsnog het sterkste geslacht? Jongens tegen de Meisjes!

Tot 50 personen/ Tijdsduur 90 minuten

€17,- p.p vanaf 17 personen

€289,- groep t/m 16 personen

€ 9,- kinderen 5 t/m 12 jaar

Benieuwd geworden?

jongens-tegen-de-meisjes-uitgelicht

Even sparren over de mogelijkheden

Stuur een bericht via het contact formulier, via een mailtje naar info@2gemeenten.nl of bel ons op 0566-601550

Er is van alles mogelijk

Je kan het zo gek niet bedenken. Bij us kin it gewoan!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Back To Top