skip to Main Content

Kom je bij ons eten? Bel 0566 – 601550 of

Reserveer

Gewoan lekker ite

Welkom bij eetcafé de 2 Gemeenten. Bij ons kun je lunchen, borrelen voorafgaand aan een diner, dineren of gewoon lekker bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. In het eetcafé serveren wij heerlijke seizoensgebonden gerechten. Voor een avondje gezelligheid en lekker eten ben je bij ons op de juiste plek.

Waar ben je naar opzoek?
2-gemeenten_eten

Uit eten bij 2 Gemeenten is altijd verzekerd van een goede hap

Lunchen, borrelen voorafgaand aan een diner, dineren, snacken of gewoon lekker bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en plate gerechten. Voor een ongedwongen avond ben je bij ons op de juiste plek.

diner | plates | borrelen

Neem contact op
2-gemeenten_eten

Buffet mogelijkheden

Voor verschillende gelegenheden bieden wij de mogelijkheid voor diverse lunch, warme & koude buffetten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Een buffet in combinatie met een feest? WIj bieden diverse arrangementen en wanneer je op zoek bent naar een goede DJ of band dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WIlt u liever een diner op maat? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Klik op de knop voor onze buffet mogelijkheden.

Buffetmogelijkheden Bekijk onze buffetten
2-gemeenten_eten

Snackbar

Snackbar de 2 Gemeenten is zes dagen per week geopend voor friet, snacks, burgers, shoarma en dranken. Je kunt bestellen door:

te bellen naar 0566-601550 of klik op de bestel knop hieronder.

Bestel hier.
Back To Top