skip to Main Content

Al meer dan 100 jaar een trefpunt

Samen vieren, groeien en genieten is ons levensmotto, Al meer dan 100 jaar geleden is de 2 Gemeenten begonnen als een trefpunt voor de hengstenvereniging. Een hengstenvereniging zijn we nu niet meer maar een trefpunt nog wel. Een trefpunt voor ons dorp, de fietsers, de zeilers, de verenigingen en de ondernemers. Bij de 2 Gemeenten kom je elkaar weer tegen. Als de 11e eigenaren van de 2 Gemeenten zijn we vastberaden om onze functie als trefpunt door te zetten.

“Sjonge, dunsje en fersiere, litte wie een feestje fiere?"

ûs plakje

Al meer dan 100 jaar een trefpunt

Bij ons kun je jezelf ont-moeten en elkaar ontmoeten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Alles in een gezellig en vertrouwde sfeer ook al ben je voor het eerst. Van een snelle snack tot uitgebreid uit eten, van een avond op terras tot de hele nacht door feesten, van een bruiloft tot theateravond, van vergadering tot bedrijfsfeest en van een tocht met de Grutte Grize tot een solex-tour, er is voor iedereen wat wils. Er kan heel veel en er moet niets.

Onze waarden

Persoonlijk

We investeren in mensen, niet in cijfers. We kennen onze vaste klanten, weten wat er speelt in de gemeenschap en staan open voor iedereen buiten de gemeenschap. Samen met de klant zoeken we altijd naar oplossingen, ook al moeten we hiervoor soms een stapje extra zetten.

Verscheidenheid

Bij ons kan van alles en moet er niets, zolang we mensen samenbrengen en ze met elkaar plezier beleven.

Gezelligheid

Een beetje gezelligheid doet veel goed voor een mens. Bij ons hangt er altijd een open en losse sfeer die iedereen zich zelf laat zijn zodat we met het met z’n allen gezellig kunnen hebben.

Trots

We zijn trots om onze geschiedenis en trots op onze Friese afkomst en willen dit graag uitstralen naar onze klanten zonder dit van de daken te schreeuwen.

Back To Top