skip to Main Content

Crazy Bingo

Het kan bijna niet anders of je hebt weleens meegedaan aan een Bingo. Op de camping, in het dorpshuis of op school. In een feesttent of op je werk. Het is één van de bekendste spellen van ons land. Toch zwalkte de reputatie en populariteit van het spel door de jaren heen. Inmiddels is Bingo weer helemaal terug van weggeweest en dan met name de populaire variant: Crazy Bingo! Een oergezellig nieuw jasje voor het spel.

Opfrisronde met ludiek vervolg

We starten het spel met een opfrisronde op de ouderwetse manier. Onze geliefde assistent(e) zet de bingomachine aan en één voor één rollen de bollen uit de automaat. Wie roept er als eerste ‘Bingo!’ door de zaal? Als iedereen weer weet hoe het spel werkt, gaan we écht beginnen. Met Crazy Bingo leidt een fanatieke entertainer jullie op ludieke wijze door de middag of avond. De toevoeging ‘Crazy’ verklapt al de richting van de show.

Werkelijk fantastisch

Er worden vreemde verhalen verteld, er is een stapel aanstekelijke muziek, er worden quizvragen op jullie afgevuurd en er zijn verschillende opdrachten om uit te voeren. Dit alles om jullie punten te laten behalen die jullie later nodig hebben om een ware Bingo te scoren. Afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen, zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Hierbij zijn er overigens werkelijk ‘fantastische’ (typische) bingoprijzen te winnen. Denk (bijvoorbeeld) aan lekker foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en wc-papier met een geldbiljetbedrukking. Ah ha, schitterend.

Tijdsduur: 90 minuten

€ 14,- p.p. vanaf 17 personen

€ 238,- tot en met 16 personen

€ 7,50 kinderen 5 t/m 12 jaar

Benieuwd geworden?

crazy-bingo-uitgelicht-1

Even sparren over de mogelijkheden

Stuur een bericht via het contact formulier, via een mailtje naar info@2gemeenten.nl of bel ons op 0566-601550

Er is van alles mogelijk

Je kan het zo gek niet bedenken. Bij us kin it gewoan!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Back To Top