skip to Main Content

de Allekunner

De spektakel-studiospelshow De Alleskunner biedt een spannende en vermakelijke afvalrace waarbij de deelnemers een serie ludieke spelopdrachten aangaan. De variatie in de spellen zal onthullen wie ditmaal De Alleskunner is.

Er zijn superveel snelle spelrondes bij De Alleskunner, evenveel spellen als deelnemers. Als jullie met 20 gasten komen, zijn er dus ook 20 spellen. Elke ronde valt er één kandidaat af. Daarin scheelt het dat het prima is als je iets niet goed kunt. Een groot deel gaat sowieso door naar de volgende ronde, enkel degene die als laatste eindigt valt af. Zorg dat je in de race blijft!

Krankzinnige beleving

Het leuke aspect aan De Alleskunner is de krankzinnige beleving van allerlei gekke spellen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Weer eens wat anders dan één activiteit. Bij De Alleskunner heb je gigantisch veel afwisseling en is het leuk om te zien wat iedereen kan en hoe verschillend we zijn. Bovendien leidt de originele competitie tot hilarische taferelen.

Mysterieuze microfoon

Er is nog iets bijzonders aan de spelbeleving. De Grote Spelleider leidt alles in goede banen, maar deze geheimzinnige presentator is niet zichtbaar. Er hangt alleen een mysterieuze microfoon in het studio-strijdveld. De stem die eruit klinkt is waarschijnlijk nog mysterieuzer. Alsof jullie onderdeel zijn van een speciaal experiment. Wie weet. Deze stem geeft de spelinstructies aan.

Gedrevenheid, juichmomenten en saamhorigheid

Dankzij de hoeveelheid spellen zijn er veel juichmomenten, overwinningsemoties en adrenalinekicks. Als je al tien rondes overleefd hebt, neemt de gedrevenheid nog meer toe. Zou je dan toch De Alleskunner zijn? Tegelijkertijd ontstaat er saamhorigheid tussen de overgebleven deelnemers. We made it. Voorlopig wel ja…

Stuiterballenregen, kaarsvuur en blinddoek-challenge

Jullie staan in de studio zonder hulp. Wat gaat er gebeuren? Die vage microfoon begint te spreken. Er zijn (nog) 30 deelnemers en er zijn maar 29 stuiterballen. Huh, waar dan? Ineens regent het stuiterballen uit de lucht. Iemand zal zonder bal overblijven en afvallen.

Bij een andere opdracht moeten jullie zo snel mogelijk op afstand kaarsvuur uitschieten met een waterpistool. Ook is er een challenge waarbij jullie geblinddoekt worden… Over alle andere opdrachten houden we de kaken stijf op elkaar. Ontdek het maar.

Tijdsuur 90 minuten.

€21,- p.p. vanaf 17 personen

€357,- per groep t/m 16 personen

Benieuwd geworden?

de-alleskunner-uitgelicht

Even sparren over de mogelijkheden

Stuur een bericht via het contact formulier, via een mailtje naar info@2gemeenten.nl of bel ons op 0566-601550

Er is van alles mogelijk

Je kan het zo gek niet bedenken. Bij us kin it gewoan!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Back To Top